corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, Pesnica pri Mariboru, zobobol, zobozdravstveni nasveti, zobozdravnik cenik
Corona Dentis d.o.o.Tel.: 02/654-41-30
Jezik: Zobozdravstvena ordinacija Corona Dentis MariborZobozdravstvena ordinacija Corona Dentis Maribor

Informacija v zvezi z obvestilom ZZZS 

Vsem, ki ste v tem tednu prejeli obvestilo ZZZS glede izgube zobozdravnika bi radi sporočili, da s ponedeljkom, 18.5.2020 prične z delom nov, odličen zobozdravnik. Obvestilo o menjavi zobozdravnika boste z naše strani prejeli na dom v začetku prihodnjega tedna.

 

Odprtje vseh naših ordinacij in pomembni ukrepi

Z veseljem vam sporočamo, da bomo od ponedeljka, 18.5.2020 spet odprli vrata naših ordinacij, ki smo jih v tem tednu že pripravljali za delo pod posebnimi pogoji.

Vhodna vrata Zdravstvenega doma Pesnica bodo zaklenjena, na vratih bo nameščen zvonec. Vsakega pacienta bo tako do ambulante pospremila asistentka, saj se v čakalnici ne sme nihče zadrževati.

 

Paciente bomo naročali preko telefona in elektronske pošte. Za paciente veljajo naslednja navodila:

  • Pomembno je, da pridete k nam zdravi. Če imate kakršnekoli bolezenske znake (povišano temperaturo, slabost, prebavne težave, prehlad, kihanje, kašljanje, izcedek iz nosu, slabo počutje,…) vas mi ne bomo mogli sprejeti, lahko pa vam bodo v primeru bolečine pomagali na dosedanjih vstopnih točkah, kjer imajo ustrezno zaščitno opremo.
  • Pridite posamezno. Kdor potrebuje spremstvo (invalidi, otroci, slepi in slabovidni, gluhi in naglušni, starostniki,…), ga lahko spremlja 1 oseba.
  • Če na dogovorjeni termin ne boste mogli priti, nam morate izostanek javiti najmanj 1 dan prej, v nasprotnem primeru morate prinesti pisno pordilo, da to ni bilo mogoče, sicer vas na novo ne bomo mogli uvrstiti.
  • Na dogovorjeni termin pridite točno
  • S seboj prinesite izpolnjen COVID vprašalnik o zdravstvenem stanju (s tem ko ga prinesete, prihranimo dragoceni čas, če to ni mogoče, ga bomo izpolnili z vami v ambulanti). Vprašalnik si lahko prenesete TUKAJ.

 

Kontaktirate nas lahko na:

Ordinacija 1 (Lazar Aleksić, dr. dent. med.)

Tel: +386 (2) 654 4130

Email: info1@corona-dentis.si

 

Ordinacija 2 (Verka Efimovska, dr. dent. med.)

Tel: +386 (2) 654 4132

Email: info2@corona-dentis.si

 

Ordinacija 3 (Blaž Fluher, dr. dent. med.)

Tel: +386 70 181 600

Email: info@corona-dentis.com

 

Iskreno se vam zahvaljujemo za vašo potrpežljivost in upamo, da se čimprej vrnemo normalne delovne pogoje.

Kolektiv Corona Dentis