Corona Dentis d.o.o.00386-2-654-41-30
Jezik: Zobozdravstvena ordinacija Corona Dentis MariborZobozdravstvena ordinacija Corona Dentis Maribor
corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bole─Źina v zobu, zobobol, zobozdravstveni nasveti, zobozdravnik cenik
Storitev: Beljenje zob

Razli─Źna hrana, ─Źaj, kava, kajenje in drugi faktorji obarvajo va┼íe zobe. Zoom prina┼ía u─Źinkovito in hitro re┼íitev, saj vam v eni uri brez ┼íkodljivih posledic izbri┼íe obarvanost iz va┼íih zob in vam prinese ─Źudovit bel nasmeh.
Z beljenjem zob obarvanost globinsko odstranite iz zob, vendar je potrebno izbrati pravo metodo, ki:

  • je hitra, varna in u─Źinkovita
  • zagotavlja dolgotrajen rezultat
  • ne povzro─Źa bole─Źin in po┼íkodb sklenine
  • zagotovi osupljiv rezultat
  • je opravljena pod nadzorom usposobljenega stomatologa

 

Corona Dentis - beljenje zob - zoom!

Postopek

Postopek je enostaven. Prvi korak, ki traja le nekaj minut, je priprava in za┼í─Źita ustnic in dlesni, ki dopu┼í─Źa le odkrite zobe. Zobozdravnik nato nanese poseben ZOOM belilni gel, izdelan specialno za uporabo v kombinaciji z Zoom belilno lu─Źko. Kombinacija svetlobe in gela ne┼żno a u─Źinkovito in hitro iz zob odstranjuje made┼że in obarvanost.
Terapija traja 3 x 15 minut, skupaj┬á torej 45 minut. Med tem ─Źasom lahko poslu┼íate glasbo ali dremate. V slabi uri boste od┼íli z osupljivim , naravno belim sijo─Źim nasmehom.

corona_dentis_Beljenje_Zob_Zoom

Aktualna vprašanja

V1: Kaj je Zoom! in kako beli zobe?
O1: Zoom! je poseben patentiran postopek beljenja, ki zdru┼żuje ve─Ź tehnologij za pobelitev sklenine in zoba.
V Zoom! gelu za beljenje zob je aktivna sestavina-vodikov peroksid. Po nanosu vstopa kisik do sklenine in zobovine, vse površinske substance se pobelijo, medtem ko struktura zoba ostane nespremenjena.
Zoom! ┼żarnica pomaga pri aktiviranju vodikovega peroksida, da prodre skozi povr┼íino zoba. ┼átudija je pokazala, da uporaba ┼żarnice prese┼że dose┼żke gela za kar 26% ali ve─Ź, in posvetli zobe tudi do 8 odtenkov.

V2: Koliko traja postopek beljenja zob z Zoom! tehniko?
O2: Celoten postopek traja pribli┼żno eno uro. Po pripravi ste podvr┼żeni 3 zaporednim belilnim terapijam. Pomembno je, da so zobje pred beljenjem zdravi in urejeni, ter o─Źi┼í─Źeni zobnega kamna.

V3: Ali Zoom! beljenje kaj boli?
O3: Med posegom lahko pacienti gledajo televizijo ali poslu┼íajo glasbo. Osebe, ki jih rado davi (po┼żiralni refleks) ali jih je strah, imajo morda manj┼íe te┼żave.

V4: Koliko ─Źasa ostanejo zobje beli?
O4: ─îe se dr┼żite navodil za nego zob po beljenju, bodo va┼íi zobje vedno bolj beli kot kdajkoli prej. Da bi va┼íi zobje izgledali najbolj┼íe, priporo─Źamo nitkanje, ┼í─Źetkanje zob dvakrat dnevno in ob─Źasna uporaba Zoom! Weekender ali Nite White Gel produktov. To sta posebna produkta s formulo, oblikovana posebej za ohranjanje belih zob. Dobite pa ju lahko le preko strokovnjaka

V5: So kak┼íni stranski u─Źinki?
O5: Pri nekaterih pacientih se pojavi problem z ob─Źutljivostjo zob. Zoom! ┼żarnica proizvaja minimalno toploto, ki je vir neugodja. V nekaterih primerih se takoj po posegu pojavi ob─Źutek ┼í─Źemenja a vedno tudi preneha.
Svojega zobozdravnika lahko prosite za zobno pasto proti ob─Źutljivosti, preden se odlo─Źite za poseg.

V6: Kaj povzro─Źa obarvanost zob?
O6: Dejavnikov je ve─Ź. Najbolj pogost je staranje in u┼żivanje substanc kot so: kava, ─Źaj, tobak, rde─Źe vini itd. Tudi ko zobje rastejo in se razvijajo se lahko ┼że obarvajo z u┼żivanjem ┬╗tetracycline┬ź, nekaterih antibiotikov ali s pretirano uporabo fluorida.

V7: Si zobe beli veliko ljudi?
O7: Veliko ve─Ź, kot si morda zami┼íljate. Bel, ble┼í─Źe─Ź nasmeh lahko spremeni va┼íe ┼żivljenje. Zoom!Chairside Whitening, sistem Zoom! beljenje zob pa omogo─Źa la┼żjo in hitrej┼ío re┼íitev kot kdorkoli kadarkoli doslej.

V8: Za koga je primerno Zoom beljenje zob?
O8: Skoraj za vse. Postopek je morda zelo uspe┼íen pri nekaterih, pri drugih malo manj. Va┼í zobozdravnik bo preko oralnega pregleda ugotovil, ─Źe ste primeren kandidat za ta poseg.

V9: Je postopek varen?
O9: Da. Ob┼íirna ┼ítudija potrjuje, da je beljenje pod nadzorom strokovnjaka varno. Pravzaprav, veliko zobozdravnikov meni, da je beljenje najbolj varen kozmeti─Źni postopek. Kot pa vsi drugi produkti za beljenje zob, tudi Zoom! ni primeren za otroke pod 13 let starosti in nose─Źe ali doje─Źe ┼żenske.

O varnosti beljenja zob pod stomatolo┼íkim nadzorom so bile narejene ┼ítevilne ┼ítudije neodvisnih ustanov in Univerz, ki dokazujejo da tovrstno beljenje ne pu┼í─Źa ┼íkodljivih posledic na sklenini. Ve─Źina podatkov iz tovrstnih raziskav je na voljo v tujih jezikih (obi─Źajno angle┼íkem)
Klini─Źna ┼ítudija univerze Loma Linda University na u─Źinek belilnega gela na sklenino dokazuje varnosti uporabe Zoom beljenja zob.

Tr┼żna raziskava o u─Źinkovitosti tehnologije Zoom, ki so jo opravili pri Discus Dental je pokazala, da je na vzorcu 50 sodelujo─Źih povpre─Źen rezultat vsaj 8 odtenkov izbolj┼íanja na belini zob. Ve─Źina sodelujo─Źih ni imela med in po beljenju nobenih te┼żav, le nekateri so ob─Źutili kratkotrajne nelagodnosti, ki so izginile v nekaj dneh.

Nekaj o proizvajalcu

Discus dental – podjetje ki je proizvajalec in lastnik znamke Zoom je konec leta 2006 kupilo tudi konkuren─Źno podjetje Brite Smile. Z zdru┼żitvijo obeh tehnologij in posodobitvijo procesa beljenje zob je v Zoom tehnologijo zagotovilo optimalen dose┼żek beljenja ob najve─Źjem mo┼żnem ugodju in varnosti. Zdru┼żena tehnologija bo v prihodnje poznana pod znamko Zoom, ki tako postaja najbolj┼íi sistem beljenje zob na svetu. Podjetje se je sicer obvezalo, da bo skrbelo tudi za stare sisteme Brite Smile, vendar tehnologije te linije ne bodo posodabljali.

Vabimo Vas na brezpla─Źen posvet in pregled┬ás stomatologom. Z veseljem vam bo odgovoril na vsa vpra┼íanja glede va┼íih zob.