corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, Pesnica pri Mariboru, zobobol, zobozdravstveni nasveti, zobozdravnik cenik
Corona Dentis d.o.o.Tel.: 02/654-41-30
Jezik: Zobozdravstvena ordinacija Corona Dentis MariborZobozdravstvena ordinacija Corona Dentis Maribor
corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, zobobol, nasveti, cenik , osnovna ustna higiena, priporočila, ustna votlina, slab zadah
Tags:

Že na začetku moramo izpostaviti to, da si za osnovno ustno higieno vzemite dovolj časa!
Zobe si umivajte vsaj dvakrat dnevno. Seveda je še bolje, da si zobe očistite še večkrat (predvsem po vsakem obroku). Vsekakor pa ne izpustite umivanja zob ob jutrih in večerih.
Bolj kot na pogostost umivanja zob, se osredotočite na kakovost. Star pregovor pravi, da je bolj kot pogostost umivanja zob pomembna temeljita nega. Bodite posebej pozorni na tehniko umivanja zob; umivanje naj traja vsaj dve minuti.
Ne drgnite zob! Zobe očistite s krožnimi gibi »navzgor in navzdol«, pri tem pa gibanje začnete v smeri od dlesni proti zobu. S tem si zagotovite zdrave dlesni.

NUJNO OBVESTILO

Spoštovani pacienti,

zaradi epidemije virusa so naše ambulante do preklica ZAPRTE.

V kolikor imate hude bolečine ali imate močno oteklino, lahko pokličete vašega osebnega zobozdravnika, kateri vas bo napotil na vstopno mesto (tja vas lahko napoti le osebni zobozdravnik!)

Pokličete lahko na:

dr. Verka Eftimovska: 02 65 44 135

dr. Ninoslav Danielov: 02 65 44 130

dr. Blaž Fluher: 070 181 600

Hvala za razumevanje.
Kolektiv Corona Dentis

Ključne informacije