corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, Pesnica pri Mariboru, zobobol, zobozdravstveni nasveti, zobozdravnik cenik
Corona Dentis d.o.o.Tel.: 02/654-41-30
Jezik: Zobozdravstvena ordinacija Corona Dentis MariborZobozdravstvena ordinacija Corona Dentis Maribor
corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, zobobol, nasveti, cenik , osnovna ustna higiena, priporočila, ustna votlina, slab zadah
Tags:

Že na začetku moramo izpostaviti to, da si za osnovno ustno higieno vzemite dovolj časa!
Zobe si umivajte vsaj dvakrat dnevno. Seveda je še bolje, da si zobe očistite še večkrat (predvsem po vsakem obroku). Vsekakor pa ne izpustite umivanja zob ob jutrih in večerih.
Bolj kot na pogostost umivanja zob, se osredotočite na kakovost. Star pregovor pravi, da je bolj kot pogostost umivanja zob pomembna temeljita nega. Bodite posebej pozorni na tehniko umivanja zob; umivanje naj traja vsaj dve minuti.
Ne drgnite zob! Zobe očistite s krožnimi gibi »navzgor in navzdol«, pri tem pa gibanje začnete v smeri od dlesni proti zobu. S tem si zagotovite zdrave dlesni.

OBVESTILO O DOPUSTUORDINACIJA 1 – Ninoslav Danielov dr. dent. med.

Spoštovani pacienti,

zaradi dopusta bo zobna ORDINACIJA 1 – Ninoslav Danielov dr. dent. med. od 15.07.2019 do 16.08.2019 ZAPRTA.

Za NUJNE PRIMERE nas v tem času MED DELAVNIKI nadomeščajo zobozdravniki, kateri so objavljeni TUKAJ.

Prosimo, da upoštevate datum in pripadajoče stomatologe.

Ob SOBOTAH in NEDELJAH lahko v dopoldanskem času PRVO POMOČ poiščete v zobnih ambulantah ZD Maribor (Ulica Kneza Koclja 10, 2000 Maribor).

Hvala za razumevanje.
Kolektiv Corona Dentis

Seznam dežurstev in nadomeščanj