corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, Pesnica pri Mariboru, zobobol, zobozdravstveni nasveti, zobozdravnik cenik
Corona Dentis d.o.o.Tel.: 02/654-41-30
Jezik: Zobozdravstvena ordinacija Corona Dentis MariborZobozdravstvena ordinacija Corona Dentis Maribor
corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, zobobol, nasveti, cenik , osnovna ustna higiena, priporočila, ustna votlina, slab zadah
Tags:

Že na začetku moramo izpostaviti to, da si za osnovno ustno higieno vzemite dovolj časa!
Zobe si umivajte vsaj dvakrat dnevno. Seveda je še bolje, da si zobe očistite še večkrat (predvsem po vsakem obroku). Vsekakor pa ne izpustite umivanja zob ob jutrih in večerih.
Bolj kot na pogostost umivanja zob, se osredotočite na kakovost. Star pregovor pravi, da je bolj kot pogostost umivanja zob pomembna temeljita nega. Bodite posebej pozorni na tehniko umivanja zob; umivanje naj traja vsaj dve minuti.
Ne drgnite zob! Zobe očistite s krožnimi gibi »navzgor in navzdol«, pri tem pa gibanje začnete v smeri od dlesni proti zobu. S tem si zagotovite zdrave dlesni.

OBVESTILOVse naše ordinacije ponovno odpirajo svoja vrata

Spoštovani pacienti,

z veseljem Vam sporočamo, da bomo v ponedeljek, 18.05.2020 spet odprli vrata naših ordinacij.

Vsem, kateri ste prejeli obvestilo ZZZS glede izgube zobozdravnika sporočamo, da že s ponedeljkom, 18.05.2020 z delom začne nov, odličen zobozdravnik.

Kontaktirate nas lahko na:

dr. dent. med. Lazar Aleksić: 02 65 44 130

dr. dent. med. Verka Eftimovska: 02 65 44 135

dr. dent. med. Blaž Fluher: 070 181 600

Hvala za razumevanje.
Kolektiv Corona Dentis

Pomembne informacije in prenos obrazca