corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, Pesnica pri Mariboru, zobobol, zobozdravstveni nasveti, zobozdravnik cenik
Corona Dentis d.o.o.Tel.: 02/654-41-30
Jezik: Zobozdravstvena ordinacija Corona Dentis MariborZobozdravstvena ordinacija Corona Dentis Maribor
corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, zobobol, nasveti, cenik, vnetje in krvavitve dlesni
Tags:

Vnetje dlesni lahko preprečite oziroma odpravite z rednimi pregledi pri zobozdravniku. Tako se pri rednem pregledu/obisku še pravočasno odkrijejo težave, ki bi lahko vodile v resnejša obolenja oz. resnejše bolezni. Ne pomaga, če ob težavah z zobmi, te čistite manj pogosto ali manj intenzivno. V takšnih primerih zaprosite za termin v naši ordinaciji, kjer vam bo zobozdravnik z veseljem pomagal!

Če med ščetkanjem zob na zobni ščetki opazite krvav madež, ali če ugriznete v jabolko in opazite sledi krvi, je prišlo do hudega vnetja dlesni. V najkrajšem času obiščite svojega zobozdravnika, ki bo pozdravil vnetje. Vzrok za krvavenje je lahko tudi zobni kamen. Zobozdravnik bo na podlagi pregleda predpisal ustrezno individualno zdravljenje.

OBVESTILO O DOPUSTUORDINACIJA 1 – Ninoslav Danielov dr. dent. med.

Spoštovani pacienti,

zaradi dopusta bo zobna ORDINACIJA 1 – Ninoslav Danielov dr. dent. med. od 15.07.2019 do 16.08.2019 ZAPRTA.

Za NUJNE PRIMERE nas v tem času MED DELAVNIKI nadomeščajo zobozdravniki, kateri so objavljeni TUKAJ.

Prosimo, da upoštevate datum in pripadajoče stomatologe.

Ob SOBOTAH in NEDELJAH lahko v dopoldanskem času PRVO POMOČ poiščete v zobnih ambulantah ZD Maribor (Ulica Kneza Koclja 10, 2000 Maribor).

Hvala za razumevanje.
Kolektiv Corona Dentis

Seznam dežurstev in nadomeščanj