corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, Pesnica pri Mariboru, zobobol, zobozdravstveni nasveti, zobozdravnik cenik
Corona Dentis d.o.o.Tel.: 02/654-41-30
Jezik: Zobozdravstvena ordinacija Corona Dentis MariborZobozdravstvena ordinacija Corona Dentis Maribor
corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, zobobol, nasveti, cenik, vnetje in krvavitve dlesni
Tags:

Vnetje dlesni lahko preprečite oziroma odpravite z rednimi pregledi pri zobozdravniku. Tako se pri rednem pregledu/obisku še pravočasno odkrijejo težave, ki bi lahko vodile v resnejša obolenja oz. resnejše bolezni. Ne pomaga, če ob težavah z zobmi, te čistite manj pogosto ali manj intenzivno. V takšnih primerih zaprosite za termin v naši ordinaciji, kjer vam bo zobozdravnik z veseljem pomagal!

Če med ščetkanjem zob na zobni ščetki opazite krvav madež, ali če ugriznete v jabolko in opazite sledi krvi, je prišlo do hudega vnetja dlesni. V najkrajšem času obiščite svojega zobozdravnika, ki bo pozdravil vnetje. Vzrok za krvavenje je lahko tudi zobni kamen. Zobozdravnik bo na podlagi pregleda predpisal ustrezno individualno zdravljenje.

NUJNO OBVESTILO

Spoštovani pacienti,

zaradi epidemije virusa so naše ambulante do preklica ZAPRTE.

V kolikor imate hude bolečine ali imate močno oteklino, lahko pokličete vašega osebnega zobozdravnika, kateri vas bo napotil na vstopno mesto (tja vas lahko napoti le osebni zobozdravnik!)

Pokličete lahko na:

dr. Verka Eftimovska: 02 65 44 135

dr. Ninoslav Danielov: 02 65 44 130

dr. Blaž Fluher: 070 181 600

Hvala za razumevanje.
Kolektiv Corona Dentis

Ključne informacije