corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, Pesnica pri Mariboru, zobobol, zobozdravstveni nasveti, zobozdravnik cenik
Corona Dentis d.o.o.Tel.: 02/654-41-30
Jezik: Zobozdravstvena ordinacija Corona Dentis MariborZobozdravstvena ordinacija Corona Dentis Maribor
corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, zobobol, nasveti, cenik, vnetje in krvavitve dlesni
Tags:

Vnetje dlesni lahko preprečite oziroma odpravite z rednimi pregledi pri zobozdravniku. Tako se pri rednem pregledu/obisku še pravočasno odkrijejo težave, ki bi lahko vodile v resnejša obolenja oz. resnejše bolezni. Ne pomaga, če ob težavah z zobmi, te čistite manj pogosto ali manj intenzivno. V takšnih primerih zaprosite za termin v naši ordinaciji, kjer vam bo zobozdravnik z veseljem pomagal!

Če med ščetkanjem zob na zobni ščetki opazite krvav madež, ali če ugriznete v jabolko in opazite sledi krvi, je prišlo do hudega vnetja dlesni. V najkrajšem času obiščite svojega zobozdravnika, ki bo pozdravil vnetje. Vzrok za krvavenje je lahko tudi zobni kamen. Zobozdravnik bo na podlagi pregleda predpisal ustrezno individualno zdravljenje.

OBVESTILOVse naše ordinacije ponovno odpirajo svoja vrata

Spoštovani pacienti,

z veseljem Vam sporočamo, da bomo v ponedeljek, 18.05.2020 spet odprli vrata naših ordinacij.

Vsem, kateri ste prejeli obvestilo ZZZS glede izgube zobozdravnika sporočamo, da že s ponedeljkom, 18.05.2020 z delom začne nov, odličen zobozdravnik.

Kontaktirate nas lahko na:

dr. dent. med. Lazar Aleksić: 02 65 44 130

dr. dent. med. Verka Eftimovska: 02 65 44 135

dr. dent. med. Blaž Fluher: 070 181 600

Hvala za razumevanje.
Kolektiv Corona Dentis

Pomembne informacije in prenos obrazca