corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, Pesnica pri Mariboru, zobobol, zobozdravstveni nasveti, zobozdravnik cenik
Corona Dentis d.o.o.Tel.: 02/654-41-30
Jezik: Zobozdravstvena ordinacija Corona Dentis MariborZobozdravstvena ordinacija Corona Dentis Maribor
corona dentis, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravnik, dober zobozdravnik, zobozdravnik maribor, bolečina v zobu, zobobol, nasveti, cenik, zobna ščetka
Tags:

Zobno ščetko zamenjajte vsake tri mesece!

Preveč stare/obrabljene zobne ščetke zob ne očistijo tako skrbno/temeljito kot nova zobna ščetka. Kadar zbolite, se po (infekcijski) bolezni prav tako priporoča menjava zobne ščetke.

Pravilna uporaba zobne ščetke

Med umivanjem zob pazite, da z enim gibom temeljito zajamete čiščenje le dveh do treh zob hkrati. To pomeni, da ni dobro, če z enim gibom zajamete več zob hkrati oz. celotno stran. Tudi tukaj velja star pregovor, ki pravi: Bolj temeljito/osredotočeno čiščenje je bolj zdravo/kakovostno.

Električna zobna ščetka

Če želite za nego zob uporabiti električno zobno ščetko, pazite, da ščetke ne pritiskate preveč močno na zobe. V kolikor nosite zobni aparat, je uporaba električne zobne ščetke idealna nega za čiste zobe.

Uporabite zobno ščetko s srednje mehkimi (ne pretrdimi) vlakni

Zobna ščetka z mehkimi vlakni oziroma ščetinami ne odstranjuje zobnih oblog tako temeljito. V tem primeru obstaja možnost nastanka zobnega kamna in kariesa, kot posledica zobnega kamna pa se lahko pojavi še vnetje.

OBVESTILOVse naše ordinacije ponovno odpirajo svoja vrata

Spoštovani pacienti,

z veseljem Vam sporočamo, da bomo v ponedeljek, 18.05.2020 spet odprli vrata naših ordinacij.

Vsem, kateri ste prejeli obvestilo ZZZS glede izgube zobozdravnika sporočamo, da že s ponedeljkom, 18.05.2020 z delom začne nov, odličen zobozdravnik.

Kontaktirate nas lahko na:

dr. dent. med. Lazar Aleksić: 02 65 44 130

dr. dent. med. Verka Eftimovska: 02 65 44 135

dr. dent. med. Blaž Fluher: 070 181 600

Hvala za razumevanje.
Kolektiv Corona Dentis

Pomembne informacije in prenos obrazca